UKP Slægtsdatabase
Familierne Poulsen/Wolff-Jensen & Grauslund/Jensen
Fornavn:  Efternavn: 
[Avanceret søgning]  [Efternavne]

Mest Eftersøgte


 Personer, der er vanskelige at finde frem til

Emmy Ingeborg Brun (1872-1929)

Født på Louisiana i Humlebæk som den sidste af fire søskende. Hendes far døde, da hun var 21. Da hun var 17 blev moderen indlagt på sindssygeanstalt i Middelfart og var der i mere end 22 år. Den ældste bror blev indlagt på Sankt Hans, hvor han døde. Hun har fået trykt et par små manuskripter: "Et Bønskrift" og "Forgæves Vidnesbyrd fra to Generationer", der begge tyder på, at hun sikkert også selv har haft et vanskeligt sind. Jeg har for nylig opdaget, at hun over en årrække også fremstillede 'globusser' af planeten Mars og forærede dem til blandt andet Islands Universitet og et observatorium i Norge. Jeg vil meget gerne høre fra dig, hvis du ligger inde med oplysninger om hende.
Fortæl, hvad du ved     |     Klik for at se mere om dette billede Emmy Ingeborg Brun
Wulf Ottesen Holm (født ca. 1705 - begr. 12-2-1765)

Som man kan se ved at følge linket nedenfor, er det her min Wulf/Wolff-gren stopper. Jeg vil meget gerne høre fra nogen, der ved mere fx hvor han kommer fra.
Fortæl, hvad du ved     |     Klik for at se mere om dette billede Hestehandler Wulf Ottesen Holm
Carl Engelhardt, født ca. 1782 i Elsas

Jeg hører meget gerne fra nogen, der ved hvordan og hvornår denne Carl Engelhardt kom til Danmark. Som det fremgår af mine notater, har jeg kun nogle få løse ender om ham.
Fortæl, hvad du ved     |     Klik for at se mere om dette billede Gadevægter Carl Engelhardt

 Uidentificerede billeder